discount

OSALLISTU TAPAHTUMIIN NEOGAMESIN KANSSA

Kotimaisella pelialalla on vahva jakamisen ja verkostoitumisen kulttuuri. Alan toimijat järjestävät ympäri maata paljon alan ammattilaistapahtumia, joista useimpiin on vapaa pääsy kaikille alasta kiinnostuneille.

Tapahtumat ovat olennainen osa myös Neogamesin palvelutarjontaa ja vienninedistämistoimintaa. Järjestämme erilaisia verkostoitumistapahtumia jäsenillemme ja organisoimme vientimatkoja ja -osastoja kansainvälisiin tapahtumiin kuten Gamescomiin. Osallistumme myös yhteisjärjestäjänä moniin kotimaan tapahtumiin. Keväisin juhlimme kotimaisen pelialan saavutuksia Peligaalassa.

Pelialan tapahtumakalenteri

Ylläpidämme julkista Game Industry Events -Google-kalenteria, joka kerää yhteen pelialan ammattilaistapahtumat sekä tärkeimmät kansainväliset tapahtumat. Kalenteri on upotettu alle ja on saatavilla verkossa.

Oletko järjestämässä pelialan tapahtumaa? Puuttuuko tapahtumasi kalenterista? Jos haluat saada tapahtumasi mukaan kalenteriin, ota meihin yhteyttä tai postaa tapahtumasta PlayFinland-Facebook-ryhmään, ja lisäämme sen kalenteriin.

Ajankohtaiset tapahtumat listataan myös viikkokoosteissamme.

July 2024

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
  • Free Monetization Workshop series from Multiscription
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Red Stage: Skabma Snowfall

Red Stage Entertainment »

Skábma – Snowfall »