Neogames on jäsenpohjainen, voittoa tavoittelematon pelialan yhdistys. Tehtävänämme on koordinoida ja tukea suomalaisen peliteollisuuden ja pelialan ekosysteemin kasvua ja kehitystä. Yhdistämme pelialan eri sektorien toimijat ja ajamme heidän yhteisiä etujaan.

Ajankohtaista

defaultNeogamesFeatureImage

26.11.2021

Viikkouutiset 47/21

26-vuotias, reilusti yli 20 peliä julkaissut suomalainen Housemarque palkittiin ”läpimurto”-palkinnolla Returnal-pelistä. + Islantilainen peli studio 1939 on julkistanut avaavansa uuden pelinkehitysyksikön Helsinkiin….

Lue lisää
defaultNeogamesFeatureImage

19.11.2021

Viikkouutiset 46/21

Frogmindista tuli HypeHype ja samalla yhtiö sai 13 milj € Supercellilta. Yhtiö pivotoi ja julkaisi pelialustan, jolla jokainen voi tehdä…

Lue lisää
defaultNeogamesFeatureImage

12.11.2021

Viikkouutiset 45/21

Suomen Pelinkehittäjät ry ja Neogames Finland ry järjestivät Peligaalan The Finnish Game Awards 2021, jossa palkittiin vuoden pelinä Nolla Gamesin…

Lue lisää

Palvelumme

PELIYHTIÖILLE JA KOULUTUSALAN ORGANISAATIOILLE

Tarjoamme monipuolisia palveluita kaikille pelialan avaintoimijoille. Autamme pelikehittäjiä, alan järjestöjä ja koulutusorganisaatioita saavuttamaan yhteiset tavoitteensa.

SIJOITTAJILLE JA JULKAISIJOILLE

Autamme yhdessä alueellisten ja valtakunnallisten julkisen sektorin kumppaniemme kanssa kansainvälisiä pelialan toimijoita löytämään parhaat yhteistyökumppanit Suomesta.

JULKISELLE SEKTORILLE JA MEDIALLE

Etsitkö ajantasaista ja kattavaa tietoa suomalaisesta peliteollisuudesta? Meiltä saat kaiken tarvitsemasi tiedon mediakäyttöön ja perustellun päätöksenteon tueksi.

TÖIHIN PELIALALLE?

Suomen pelialan yritykset etsivät jatkuvasti uusia lahjakkaita pelintekijöitä. Uusia työntekijöitä rekrytoidaan paitsi pelialan oppilaitoksista, myös suoraan työmarkkinoilta.

Ctrl Alt Ninja Druidstone

Ctrl Alt Ninja »

The druids of the Menhir Forest »