Neogames on jäsenpohjainen, voittoa tavoittelematon pelialan yhdistys. Tehtävänämme on koordinoida ja tukea suomalaisen peliteollisuuden ja pelialan ekosysteemin kasvua ja kehitystä. Yhdistämme pelialan eri sektorien toimijat ja ajamme heidän yhteisiä etujaan.

Seuraava tapahtuma

24.09 – 24.09.2021

Pitching tilaisuus Suomalaisille PC- ja Konsolikehittäjille

Online

Neogames Finland järjestää yhteistyössä Japanilaisen Marvellouksen indie pelihautomon (iGi) kanssa pitchingtilaisuuden suomalaisille PC- ja konsolipelien kehittäjille.

Lue lisää

Ajankohtaista

defaultNeogamesFeatureImage

10.09.2021

Viikkouutiset 36

Fingersoft aloittaa 6 kuukauden kokeilun tukeakseen työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Paljon avoimia työpaikkoja pelialalla.

Lue lisää
defaultNeogamesFeatureImage

03.09.2021

Viikkouutiset 35

Playtika ostaa Reworksin. Redhill Gamesin Nine to Five Steam early accessissa. Quicksave Interactive mukana Zoom Apps Fundin ensimmäisessä investointierässä.

Lue lisää

Palvelumme

PELIYHTIÖILLE JA KOULUTUSALAN ORGANISAATIOILLE

Tarjoamme monipuolisia palveluita kaikille pelialan avaintoimijoille. Autamme pelikehittäjiä, alan järjestöjä ja koulutusorganisaatioita saavuttamaan yhteiset tavoitteensa.

SIJOITTAJILLE JA JULKAISIJOILLE

Autamme yhdessä alueellisten ja valtakunnallisten julkisen sektorin kumppaniemme kanssa kansainvälisiä pelialan toimijoita löytämään parhaat yhteistyökumppanit Suomesta.

JULKISELLE SEKTORILLE JA MEDIALLE

Etsitkö ajantasaista ja kattavaa tietoa suomalaisesta peliteollisuudesta? Meiltä saat kaiken tarvitsemasi tiedon mediakäyttöön ja perustellun päätöksenteon tueksi.

TÖIHIN PELIALALLE?

Suomen pelialan yritykset etsivät jatkuvasti uusia lahjakkaita pelintekijöitä. Uusia työntekijöitä rekrytoidaan paitsi pelialan oppilaitoksista, myös suoraan työmarkkinoilta.

Colossal Order Cities Skylines

Colossal Order »

Cities Skylines »