Neogames on jäsenpohjainen, voittoa tavoittelematon pelialan yhdistys. Tehtävänämme on koordinoida ja tukea suomalaisen peliteollisuuden ja pelialan ekosysteemin kasvua ja kehitystä. Yhdistämme pelialan eri sektorien toimijat ja ajamme heidän yhteisiä etujaan.

Ajankohtaista

defaultNeogamesFeatureImage

15.07.2021

Viikkouutiset 27&28

Oululainen peliyhtiö myyty Las Vegasiin + Neogames Finland on julkaissut Suomen pelialan politiikkatavoitteet 2021-2023 + Kiinalainen Tencent osti siivun peliyhtiö…

Lue lisää
defaultNeogamesFeatureImage

02.07.2021

Viikkouutiset 25&26

Suomalainen pelistudio Housemarque on myyty pelialan jättiläiselle Sonylle + Boom Corp. nosti $1.8M rahoituksen tehdäkseen sosiaalisia mobiilipelejä +Remedy Entertainment Oyj:…

Lue lisää

Palvelumme

PELIYHTIÖILLE JA KOULUTUSALAN ORGANISAATIOILLE

Tarjoamme monipuolisia palveluita kaikille pelialan avaintoimijoille. Autamme pelikehittäjiä, alan järjestöjä ja koulutusorganisaatioita saavuttamaan yhteiset tavoitteensa.

SIJOITTAJILLE JA JULKAISIJOILLE

Autamme yhdessä alueellisten ja valtakunnallisten julkisen sektorin kumppaniemme kanssa kansainvälisiä pelialan toimijoita löytämään parhaat yhteistyökumppanit Suomesta.

JULKISELLE SEKTORILLE JA MEDIALLE

Etsitkö ajantasaista ja kattavaa tietoa suomalaisesta peliteollisuudesta? Meiltä saat kaiken tarvitsemasi tiedon mediakäyttöön ja perustellun päätöksenteon tueksi.

TÖIHIN PELIALALLE?

Suomen pelialan yritykset etsivät jatkuvasti uusia lahjakkaita pelintekijöitä. Uusia työntekijöitä rekrytoidaan paitsi pelialan oppilaitoksista, myös suoraan työmarkkinoilta.

DazzleRock

Dazzle Rocks »