Neogames on jäsenpohjainen, voittoa tavoittelematon pelialan yhdistys. Tehtävänämme on koordinoida ja tukea suomalaisen peliteollisuuden ja pelialan ekosysteemin kasvua ja kehitystä. Yhdistämme pelialan eri sektorien toimijat ja ajamme heidän yhteisiä etujaan.

Seuraava tapahtuma

09.12 – 09.12.2020

Pitchaustapahtuma Etelä-Korean pelimarkkinoille

online

Neogames tarjoaa tilaisuuden pitchata Etelä Korealaisille rahoittajille ja julkaisijoille.

Lue lisää

Ajankohtaista

finnishgamejam

27.11.2020

Viikkouutiset 28

Viikon 48 uutisena suomalaiseen pelialaan liittyen on: Critical Force on palkittu ansioituneesta työstään usein eri palkinnoin; The strongest in Finland…

Lue lisää
Helsinki Games Video

20.11.2020

Viikkouutiset 47

Viikon 47 uutisena suomalaiseen pelialaan liittyen on Jose Saarniniemen siirtyminen Small Giantin uudeksi toimitusjohtajaksi +Apple pienentää App Store pienten pelin…

Lue lisää
e urheilu 121119 jr 02 900pix

13.11.2020

Viikkouutiset 46

Tampereen yliopisto julkaisi uuden Suomalaisen pelaajabarometrin: Pelaaminen lisääntyi koronaeristyksen aikana ja Kati Alha väitteli ilmaispelien mullistuksesta pelialalla.

Lue lisää

Palvelumme

PELIYHTIÖILLE JA KOULUTUSALAN ORGANISAATIOILLE

Tarjoamme monipuolisia palveluita kaikille pelialan avaintoimijoille. Autamme pelikehittäjiä, alan järjestöjä ja koulutusorganisaatioita saavuttamaan yhteiset tavoitteensa.

SIJOITTAJILLE JA JULKAISIJOILLE

Autamme yhdessä alueellisten ja valtakunnallisten julkisen sektorin kumppaniemme kanssa kansainvälisiä pelialan toimijoita löytämään parhaat yhteistyökumppanit Suomesta.

JULKISELLE SEKTORILLE JA MEDIALLE

Etsitkö ajantasaista ja kattavaa tietoa suomalaisesta peliteollisuudesta? Meiltä saat kaiken tarvitsemasi tiedon mediakäyttöön ja perustellun päätöksenteon tueksi.

TÖIHIN PELIALALLE?

Suomen pelialan yritykset etsivät jatkuvasti uusia lahjakkaita pelintekijöitä. Uusia työntekijöitä rekrytoidaan paitsi pelialan oppilaitoksista, myös suoraan työmarkkinoilta.

Snowhound Games DeepSkyDerelicts

Snowhound Games »

Deep Sky Derelicts »