Neogames on jäsenpohjainen, voittoa tavoittelematon pelialan yhdistys. Tehtävänämme on koordinoida ja tukea suomalaisen peliteollisuuden ja pelialan ekosysteemin kasvua ja kehitystä. Yhdistämme pelialan eri sektorien toimijat ja ajamme heidän yhteisiä etujaan.

Ajankohtaista

defaultNeogamesFeatureImage

05.03.2021

Viikkouutiset 9

Tällä viikolla Vungle osti suomlaisen analytiikkayrityksen Gamerefineryn ja Petri Järvilehdosta tuli suomalaisen Seriously-pelistudion uusi toimitusjohtaja. Neogames päivittää suomalaisten pelinkehittäjien yrityslistaa….

Lue lisää
defaultNeogamesFeatureImage

26.02.2021

Viikkouutiset 8

Celin Pasula on nimitetty Ubisoft Redlynxin uudeksi studio johtajaksi. Ben Mattes puolestaan Rovion johtoryhmän jäseneksi.

Lue lisää

Palvelumme

PELIYHTIÖILLE JA KOULUTUSALAN ORGANISAATIOILLE

Tarjoamme monipuolisia palveluita kaikille pelialan avaintoimijoille. Autamme pelikehittäjiä, alan järjestöjä ja koulutusorganisaatioita saavuttamaan yhteiset tavoitteensa.

SIJOITTAJILLE JA JULKAISIJOILLE

Autamme yhdessä alueellisten ja valtakunnallisten julkisen sektorin kumppaniemme kanssa kansainvälisiä pelialan toimijoita löytämään parhaat yhteistyökumppanit Suomesta.

JULKISELLE SEKTORILLE JA MEDIALLE

Etsitkö ajantasaista ja kattavaa tietoa suomalaisesta peliteollisuudesta? Meiltä saat kaiken tarvitsemasi tiedon mediakäyttöön ja perustellun päätöksenteon tueksi.

TÖIHIN PELIALALLE?

Suomen pelialan yritykset etsivät jatkuvasti uusia lahjakkaita pelintekijöitä. Uusia työntekijöitä rekrytoidaan paitsi pelialan oppilaitoksista, myös suoraan työmarkkinoilta.

Ctrl Alt Ninja Druidstone

Ctrl Alt Ninja »

The druids of the Menhir Forest »