Seuraa kotimaista pelialaa

Neogames julkaisee viikottain englanninkielisen Neogames Weekly News -koosteen kotimaisen pelialan viimeisimmistä uutisista, tapahtumista ja julkaisuista, jonka voit nyt tilata uutiskirjeenä suoraan sähköpostiisi.

SUOMEN PELIALA 2022 -SELVITYS

Lataa kokonaisvaltainen katsaus Suomen pelialasta vuonna 2022. Selvitys on englanniksi. Selvityksessä esitetty tieto pohjautuu 134 yrityshaastatteluun.

Neogames on jäsenpohjainen, voittoa tavoittelematon pelialan yhdistys. Tehtävänämme on koordinoida ja tukea suomalaisen peliteollisuuden ja pelialan ekosysteemin kasvua ja kehitystä. Yhdistämme pelialan eri sektorien toimijat ja ajamme heidän yhteisiä etujaan.

Ajankohtaista

Neogames Weekly News Headline Banneri Leveämpi (900 x 250 px) (1200 x 630 px)

28.06.2024

Viikkouutiset 26/24

Kotimaisen pelialan uutisissa Pohjoismaat näkyvät tulevassa Gamescom-tapahtumassa, Supercell julkaisee uuden peliprojektin ja EGDF esittelee tuoreita tilastoja eurooppalaisesta pelialasta. Viikkokoonti jää…

Lue lisää

Palvelumme

PELIYHTIÖILLE JA KOULUTUSALAN ORGANISAATIOILLE

Tarjoamme monipuolisia palveluita kaikille pelialan avaintoimijoille. Autamme pelikehittäjiä, alan järjestöjä ja koulutusorganisaatioita saavuttamaan yhteiset tavoitteensa.

SIJOITTAJILLE JA JULKAISIJOILLE

Autamme yhdessä alueellisten ja valtakunnallisten julkisen sektorin kumppaniemme kanssa kansainvälisiä pelialan toimijoita löytämään parhaat yhteistyökumppanit Suomesta.

JULKISELLE SEKTORILLE JA MEDIALLE

Etsitkö ajantasaista ja kattavaa tietoa suomalaisesta peliteollisuudesta? Meiltä saat kaiken tarvitsemasi tiedon mediakäyttöön ja perustellun päätöksenteon tueksi.

TÖIHIN PELIALALLE?

Suomen pelialan yritykset etsivät jatkuvasti uusia lahjakkaita pelintekijöitä. Uusia työntekijöitä rekrytoidaan paitsi pelialan oppilaitoksista, myös suoraan työmarkkinoilta.

Mainframe: PaxDei

Mainframe Industries »

Pax Dei »