Neogames on jäsenpohjainen, voittoa tavoittelematon pelialan yhdistys. Tehtävänämme on koordinoida ja tukea suomalaisen peliteollisuuden ja pelialan ekosysteemin kasvua ja kehitystä. Yhdistämme pelialan eri sektorien toimijat ja ajamme heidän yhteisiä etujaan.

SUOMEN PELIALA 2022 -SELVITYS

Lataa kokonaisvaltainen katsaus Suomen pelialasta vuonna 2022. Selvitys on englanniksi. Selvityksessä esitetty tieto pohjautuu 134 yrityshaastatteluun.

Ajankohtaista

defaultNeogamesFeatureImage

16.02.2024

Viikkouutiset 7/24

Vanhat pelit kannattelevat Supercellia. Supercell taisteli mobiilipelialan laskusuhdannetta vastaan uudistamalla organisaatiotaan. Liikevaihto ja käyttökate jatkoivat laskua viime vuonna. Nitro Games…

Lue lisää
defaultNeogamesFeatureImage

09.02.2024

Viikkouutiset 6/24

Meliora-tutkimus etsii suomen kielen taitoisia koehenkilöitä Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston tutkimukseen, jossa selvitetään videopelien vaikutusta masennuksen oireisiin ja aivotoimintaan. Tutkimukseen…

Lue lisää

Palvelumme

PELIYHTIÖILLE JA KOULUTUSALAN ORGANISAATIOILLE

Tarjoamme monipuolisia palveluita kaikille pelialan avaintoimijoille. Autamme pelikehittäjiä, alan järjestöjä ja koulutusorganisaatioita saavuttamaan yhteiset tavoitteensa.

SIJOITTAJILLE JA JULKAISIJOILLE

Autamme yhdessä alueellisten ja valtakunnallisten julkisen sektorin kumppaniemme kanssa kansainvälisiä pelialan toimijoita löytämään parhaat yhteistyökumppanit Suomesta.

JULKISELLE SEKTORILLE JA MEDIALLE

Etsitkö ajantasaista ja kattavaa tietoa suomalaisesta peliteollisuudesta? Meiltä saat kaiken tarvitsemasi tiedon mediakäyttöön ja perustellun päätöksenteon tueksi.

TÖIHIN PELIALALLE?

Suomen pelialan yritykset etsivät jatkuvasti uusia lahjakkaita pelintekijöitä. Uusia työntekijöitä rekrytoidaan paitsi pelialan oppilaitoksista, myös suoraan työmarkkinoilta.

Mainframe: PaxDei

Mainframe Industries »

Pax Dei »