Neogames on jäsenpohjainen, voittoa tavoittelematon pelialan yhdistys. Tehtävänämme on koordinoida ja tukea suomalaisen peliteollisuuden ja pelialan ekosysteemin kasvua ja kehitystä. Yhdistämme pelialan eri sektorien toimijat ja ajamme heidän yhteisiä etujaan.

Ajankohtaista

shutterstock 1836218986

08.01.2021

Viikkouutiset 1

Viikkojen 52/2020 ja 1/2021 uutisina suomalaiseen pelialaan liittyen; Rovio nimitti Alexandre Pelletier-Normand uudeksi toimitusjohtajakseen. Peliosuuskunta Expa ja IGDA Finland Jyväskylä…

Lue lisää
seasongreetings

08.01.2021

Viikkouutiset 51

Nitro Games julkaisi yhteistyön Hasbron kanssa liityen Nerf lisenssiin. PlayFinland facebook ryhmä jää ensiviikolla joulutauolle, jolloin seinän postaukset edellyttävät ylläpitäjien…

Lue lisää

Palvelumme

PELIYHTIÖILLE JA KOULUTUSALAN ORGANISAATIOILLE

Tarjoamme monipuolisia palveluita kaikille pelialan avaintoimijoille. Autamme pelikehittäjiä, alan järjestöjä ja koulutusorganisaatioita saavuttamaan yhteiset tavoitteensa.

SIJOITTAJILLE JA JULKAISIJOILLE

Autamme yhdessä alueellisten ja valtakunnallisten julkisen sektorin kumppaniemme kanssa kansainvälisiä pelialan toimijoita löytämään parhaat yhteistyökumppanit Suomesta.

JULKISELLE SEKTORILLE JA MEDIALLE

Etsitkö ajantasaista ja kattavaa tietoa suomalaisesta peliteollisuudesta? Meiltä saat kaiken tarvitsemasi tiedon mediakäyttöön ja perustellun päätöksenteon tueksi.

TÖIHIN PELIALALLE?

Suomen pelialan yritykset etsivät jatkuvasti uusia lahjakkaita pelintekijöitä. Uusia työntekijöitä rekrytoidaan paitsi pelialan oppilaitoksista, myös suoraan työmarkkinoilta.

Snowhound Games DeepSkyDerelicts

Snowhound Games »

Deep Sky Derelicts »