Neogames on jäsenpohjainen, voittoa tavoittelematon pelialan yhdistys. Tehtävänämme on koordinoida ja tukea suomalaisen peliteollisuuden ja pelialan ekosysteemin kasvua ja kehitystä. Yhdistämme pelialan eri sektorien toimijat ja ajamme heidän yhteisiä etujaan.

Seuraava tapahtuma

25.05 – 25.05.2022

The Finnish Game Awards 2022

Helsinki

Juhlimme Suomen pelialan menestystä 25.5.2022. Stream alkaa klo 18.45.

Lue lisää

Ajankohtaista

defaultNeogamesFeatureImage

13.05.2022

Viikkouutiset 19/22

Pelialan opinnäytetyökilpailun ämän vuoden voittajat olivat Samuel Poirier-Poulin Tampereen yliopiston pro gradullaan ”The wounds that never healed : An analysis…

Lue lisää
defaultNeogamesFeatureImage

06.05.2022

Viikkouutiset 18/22

Remedy Entertainment Oyj:n listalleottohakemus hyväksytty, kaupankäynti osakkeilla alkaa Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla 4.5.2022

Lue lisää

Palvelumme

PELIYHTIÖILLE JA KOULUTUSALAN ORGANISAATIOILLE

Tarjoamme monipuolisia palveluita kaikille pelialan avaintoimijoille. Autamme pelikehittäjiä, alan järjestöjä ja koulutusorganisaatioita saavuttamaan yhteiset tavoitteensa.

SIJOITTAJILLE JA JULKAISIJOILLE

Autamme yhdessä alueellisten ja valtakunnallisten julkisen sektorin kumppaniemme kanssa kansainvälisiä pelialan toimijoita löytämään parhaat yhteistyökumppanit Suomesta.

JULKISELLE SEKTORILLE JA MEDIALLE

Etsitkö ajantasaista ja kattavaa tietoa suomalaisesta peliteollisuudesta? Meiltä saat kaiken tarvitsemasi tiedon mediakäyttöön ja perustellun päätöksenteon tueksi.

TÖIHIN PELIALALLE?

Suomen pelialan yritykset etsivät jatkuvasti uusia lahjakkaita pelintekijöitä. Uusia työntekijöitä rekrytoidaan paitsi pelialan oppilaitoksista, myös suoraan työmarkkinoilta.

Nitro Games HEROES OF WARLAND

Nitro Games »

Heroes of Warland »