Neogames on jäsenpohjainen, voittoa tavoittelematon pelialan yhdistys. Tehtävänämme on koordinoida ja tukea suomalaisen peliteollisuuden ja pelialan ekosysteemin kasvua ja kehitystä. Yhdistämme pelialan eri sektorien toimijat ja ajamme heidän yhteisiä etujaan.

Ajankohtaista

politiikkatavoitteet kansilehti

14.11.2022

Kolme askelta kärkeen

Neogames tiivisti syksyllä 2022 Suomen pelialan kolme kärkeä kevään 2023  eduskuntavaaleihin. Kokonaisuudessaan pelialan tavoitteet seuraavalle hallituskaudelle on luettavissa sivuiltamme.

Lue lisää
defaultNeogamesFeatureImage

10.03.2023

Viikkouutiset 10/23

Colossal Orderin uusi peli; Cities: Skylines 2 paljastettiin konsoleille ja pc:lle. + Vuonna 2022 perustettu Makea Games sai Business Finlandin…

Lue lisää

Palvelumme

PELIYHTIÖILLE JA KOULUTUSALAN ORGANISAATIOILLE

Tarjoamme monipuolisia palveluita kaikille pelialan avaintoimijoille. Autamme pelikehittäjiä, alan järjestöjä ja koulutusorganisaatioita saavuttamaan yhteiset tavoitteensa.

SIJOITTAJILLE JA JULKAISIJOILLE

Autamme yhdessä alueellisten ja valtakunnallisten julkisen sektorin kumppaniemme kanssa kansainvälisiä pelialan toimijoita löytämään parhaat yhteistyökumppanit Suomesta.

JULKISELLE SEKTORILLE JA MEDIALLE

Etsitkö ajantasaista ja kattavaa tietoa suomalaisesta peliteollisuudesta? Meiltä saat kaiken tarvitsemasi tiedon mediakäyttöön ja perustellun päätöksenteon tueksi.

TÖIHIN PELIALALLE?

Suomen pelialan yritykset etsivät jatkuvasti uusia lahjakkaita pelintekijöitä. Uusia työntekijöitä rekrytoidaan paitsi pelialan oppilaitoksista, myös suoraan työmarkkinoilta.

Superplus Games Hills of Steel 2

Superplus Games »

Hills Of Steel 2 »